Дизајн за бизнис

Category: Бизнис
Креирано од: Super User

Веб страната е изработена за потребите на ДИК-АРТ фотоподароци која што изработува персонализирани подароци.

Вие одбирате убави фотографии и текст, а тие ќе Ви изработат прекрасен персонализиран подарок кој долго ќе се памети.

Вашите фотографии ги печатат на десетина видови на чаши, украсен камен, термоси, сложувалки, перници, детски лигавчиња, ќерамички плочки и на многу други производи.

Идеален подарок за секоја пригода можете да најдете во ДИК-АРТ фотоподароци!

ДИК-АРТ фотоподароци работи исклучиво со испорака низ цела Македонија, со карго до Вашиот град или со ГЛС брза пратка до Вашиот дом.

  • со карго до Вашиот град
  • со ГЛС брза пратка до Вашиот дом

www.fotopodaroci.mk

Прашај за овој дизајн

Коментари