User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

ОСНОВЕН ПАКЕТ-75

 

·         Стандарден Веб дизајн - по избор од понудените дизајни (како појдовна точка)

·         Вклучено Главно мени со модул за организирање на линковите во менито

·         Неограничен број на страници (ние креираме до 10 страници во процесот на развој)

·         Контакт формулар

·         Модул за новости

·         Модул за пребарување

·         Модул за банери

·         Модул  со статистика на посетеност на веб страната

·         Бесплатен веб хостинг за првата година

·         Еднојазична верзија на веб сајтот