Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

ПРЕМИУМ ПАКЕТ-195 €  

 • Современ прилагодлив Веб дизајн за смартфони, таблети и различни резолуции на монитори и лаптопи  (Responsive Template - по избор од понудените дизајни (со можности за избор, креирање и промена на боја)
 • Вклучено Главно мени со модул за организирање на линковите во менито
 • Неограничен број на страници (ние креираме до 20 страници во процесот на развој, а бидејќи веб сајтот е комплетно динамичен, Вие ќе можете да додавате во секое време неограничен број на нови страници-аранжмани по категории. Категориите ќе бидат однапред креирани според Вашите желби и потреби.))
 • Галерија на слики
 • Контакт формулар
 • Страничен таб за резервација (на контакт страната или на која било друга страна која сакате, креираме контакт форма која одговара на вашите потреби и информции кои сакате да ги добиете од вашите клиенти)
 • Интеграција со социјални мрежи-Facebook, Twiteer, Google+
 • Модул за новости
 • Модул за блогови
 • Модул за пребарување
 • Модул за банери
 • Модул за видео
 • Модул  со статистика на посетеност на веб страната
 • Можност за самоадминистрирање на WEB страната-.логирање корисник и креирање , уредување на аранжмани, додавање и бришење на аранжмани, прикачување на слики кон аранжманот, прикачување на брошури и каталози
 • Копче со линк за директна резервација уште при самото разгледување на аранжманот
 • Можност за регистрација на e-mail адреси (пр. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)
 • Повеќе јазична верзија на веб сајтот
 • Бесплатен веб хостингза првата година-запрвата година Хостингот е вклучен во цената
 • Бесплатна ПРОМОЦИЈАна Вашата страна и Ваши аранжмани на http://proglasnik.mk/-преку поставување на банер на агенцијата, објавување на аранжмани на Почетната страна, НОВОСТИ, ЛЕТУВАЊА и Патувања