User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

ПРОФЕСИОНАЛЕН ПАКЕТ-125  • Современ Веб дизајн - по избор од понудените дизајни (како појдовна точка)

  • Вклучено Главно мени со модул за организирање на линковите во менито

  • Неограничен број на страници (ние креираме до 15 страници во процесот на развој, а бидејќи веб сајтот е комплетно динамичен, Вие ќе можете да додавате во секое време неограничен број на нови страници-аранжмани)

  • Контакт формулар

  • Интеграција со социјални мрежи-Facebook, Twiteer, Google+

  • Модул за новости

  • Модул за анкети

  • Модул за пребарување

  • Модул за банери

  • Модул  со статистика на посетеност на веб страната

  • Можност за самоадминистрирање на WEB страната-.логирање корисник и креирање , уредување на аранжмани, додавање и бришење на аранжмани

  • Можност за регистрација на e-mail адреси (пр. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

  • Бесплатен веб хостингза првата година

  • Повеќе јазична верзија на веб сајтот